Piscines Sant Feliu

Avís Legal

SI US PLAU LLEGIU AQUESTS TERMES I CONDICIONS D'ÚS AMB CURA. PER ACCEDIR A AQUEST LLOC WEB I LES PÀGINES O MATERIALS CONTIGUNTS EN AQUEST LLOC WEB, VOSTÈ ACCEPTA ELS TERMES D'ÚS CONJUNT A CONTINUACIÓ. SI NO ESTÀ D'ACORD AMB TOTS ELS TERMES BAIX, SI US PLAU DEIXI AQUEST LLOC.

 

Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Sempre que es citi informació de piscinassantfeliu.com a altres pàgines web hi haurà d'haver com a mínim, un enllaç cap a la portada de piscinassantfeliu.com, tot i que hi podrà haver altres enllaços cap a piscinassantfeliu.com. Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

 

Responsabilitat sobre contingut i ús:

piscinassantfeliu.com no es fa responsable de la informació que pengin els usuaris de piscinassantfeliu.com, que restarà sota la seva pròpia responsabilitat. piscinassantfeliu.com no s'identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.
piscinassantfeliu.com no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta empresa. piscinassantfeliu.com no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.


En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  Titularitat de piscinassantfeliu.com i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges i qualsevol altre material són propietat de piscinassantfeliu.com.

 
 
©piscinassantfeliu.com | Zen Disseny 2013. Tots els drets reservats.

Plantilla dissenyada per GavickPro i adaptada per Zen Disseny | Piscines Sant Feliu ©2013

a dalt Desktop version